Company Logo
Facebook

Login

Inlogscherm voor admin

Nieuws

Nieuwjaars bijeenkomst bij zv Oranje

Op vrijdagavond 8 januari was het voltallig Shantykoor aanwezig bij de nieuw jaar bijeenkomst van Zangvereniging Oranje.

              

Het merendeel van de Shanty’s is lid van Oranje en daarom werden ze gevraagd om mee te werken aan een gezellige nieuw jaar bijeenkomst.

Na een optreden van zv Oranje zelf mochten ook de Red Rill singers onder leiding van Magreet Wesseling hun gezang laten horen doen, deze zijn ook allemaal lid van Oranje

Onder het kritisch en toeziend oog van de Ton Kropivsek dirigent van Oranje begonnen de Shanty’s aan hun zeemans repertoire.

                             

Iedereen in de zaal van cultureel centrum FASILA luisterde met genot naar de mooie liederen. 

          

Na de pauze kwamen de mannen zoals gebruikelijk terug met hun limburgs repertoire,ook dit viel bij de toekijkende en zeer ervaren zangers van Oranje prima in hun smaak.

       

De mensen begonnen spontaan te klappen en te dansen op de bekende Limburgse nummers die de Shanty’s zongen met een professionele begeleiding de muziekanten.

      

 

Het was een super gezellige avond met een super optreden,en mannen kregen complimenten dat ze zeer goed gegroeid waren de afgelopen jaren.

Kalender

loader


Books!

copyright Shantykoor Schinveld Designed by Joomla 1.7 templates and Powered by BT-hosting .