Company Logo
Facebook

Login

Inlogscherm voor admin

Nieuws

Dialect mis 2018 Brunssum.

Op zondag 11 februari had het Shantykoor een bijzonder optreden als nooit te voren,, zij mochten de  36e dialect mis opluisteren.

Dit was  een grote eer dat de mannen een dialectmis mochten opluisteren samen met zangvereniging “De Bronsheimers”.

Dit alles speelde zich af in de” Vicentius á Paulo” kerk te Brunssum,deze heilige mis werd geleid door pastoor Cordewener.

Vorig jaar mochten de zangers het “Koning Carnaval Treffen”op het Lindeplein openen en nu hadden ze het genoegen om een carnavalsmis op te luisteren.

Het was een dag  als geen andere voor de pastoor want de kerk zat bomvol met mensen die dit niet wilde missen.

   

 

Bij binnenkomst van de kerk werden de mensen begroet door de mannen van De” Bronsheimers” die enkele Limburgse stukken en daarna volgde de” Shanty’s” met hun Limburgs repertoire.

         

 

De bezoekers van de mis genoten heerlijk van beide optredens en zongen luidkeels mee.

Onder de heilige communie zong het “Shantykoor”de nummers  Dan kal ich plat tegen dich,Roed sind de roeze en Lekkere Mennneke wat verrassend mooi klonk in zo’n grote maar goed gevulde kerk.

Tot slot van de viering werd “’t Limburgs Volsleed”gezongen en dit werd door alle bezoekers verrassen goed mee gezongen.

     

Na een daverend applaus voor de mannen van het “Shantykoor en natuurlijk ook voor  ”De Bronsheimers” kwam er een eind aan deze uitermate super ontspannen heilige mis.

De mannen van het”Shantykoor”waren weer een ervaring rijker geworden en werden gelijk gevraagd om het volgend jaar weer terug te komen.

De foto’s kwamen dit keer tot stand door “foto Brunssum”onze dank hiervoor.

 

 

 

Kalender

loader


Books!

copyright Shantykoor Schinveld Designed by Joomla 1.7 templates and Powered by BT-hosting .