Company Logo
Facebook

Login

Inlogscherm voor admin

Nieuws

Optreden Meerssen 40 jaar KBO

Shantykoor Schinveld was 9 november uitgenodigd om een optreden te verzorgen op de feestmiddag van het 40jarig bestaan van de KBO Meerssen. Het optreden vond plaats in Gemeenschapshuis De Stip. In de grote zaal voor meer dan 200 gasten gaf het Shantykoor een geweldig optreden.

                 

Voor de pauze zongen de matrozen hun Zeemans repertoire met bekende liedjes als De klok van Arnemuiden, Hoor je het ruisen der golven, Het optreden van Vader Abraham met Het kleine café aan de haven was een grote verrassing. Ook het succesnummer Santiano met 4 solisten kreeg veel applaus. De gasten vonden het jammer dat we na 45 minuten pauze hielden.

         


Het tweede gedeelte na de pauze, met ons Limburgs repertoire zong de hele zaal de liedjes mee, Bij het lied Lekker Menneke gingen alle handjes de lucht in. Heel veel plezier was er met het lied Sjoen sjink van Sjang van troubadour Joep Rademakers uit Schinveld. Met de mooie evergreen Que Sera van Doris Day door de hele zaal meegezongen, en het door onze muzikale leider gezongen
̓t Kapelke kwam er met een geweldig applaus en een uitnodiging om volgend terug te komen een einde aan weer een geweldig optreden.

Kalender

loader


Books!

copyright Shantykoor Schinveld Designed by Joomla 1.7 templates and Powered by BT-hosting .