Company Logo
Facebook

Login

Inlogscherm voor admin

Nieuws

Optreden 80 jarige verjaardag

Het Shantykoor was zaterdag 6 december uitgenodigd om een 80 jarige verjaardag op te luisteren. Niet zomaar ,maar om de muzikale omlijsting op te luisteren tijdens de  receptie van de  jarige Lei Oberije.

                     

Voor het koor was het weer eens iets nieuws want een receptie verzorgen hadden de mannen nog nooit gedaan. Maar als echte zeebonken sloegen zij zich dapper door de middag heen.

                                                                

Lei is een bekend gezicht in Brunssum en voor ons een hele eer om zijn receptie te verzorgen.

Lei, gediplomeerd IJsbereider, afgestudeerd in 1957 te Amsterdam en vele jaren gewerkt in zijn vaders IJssalon “de IJsbeer” in de rumpenerstraat in Brunssum,  begint op 63 jarige leeftijd IJSSALON OBERIJE.                  
Hij wilde dit al jaren maar steeds kwam het er niet van, het was nu of nooit. Het was een moeilijke start, de verbouwing duurde veel langer dan gepland en het weer was vreselijk dat eerste jaar, een zomer zonder zon en heel veel regen. Twijfel was er echter nooit, hij wist vanaf het begin dat dit zijn ding was, zijn droom.                                              
In de jaren die daar op volgden bleef de zaak groeien en werd Oberije en het heerlijk ijs dat Lei maakte een begrip in de regio en ver daarbuiten.

De jaren zijn voorbij gevlogen, Lei doet het inmiddels wel wat rustiger aan maar maakt nog steeds zijn geliefde ijs, nu samen met zoon Lambert.
Na een weekje samen in Italië te zijn geweest is een en ander duidelijk, ze gaan verbouwen. De voorgevel gaat eruit en een glazen schuifwand komt erin. 
IJssalon Oberije gaat open in maart 2014, maar dan letterlijk !

  

                      

Niet alleen de gasten maar ook de zeelieden werden rijkelijk beloond met hapje en drankjes zodat men geen last van de keel kon krijgen tijdens het zingen. 

Het was een geslaagde middag en de familie en gasten hebben duidelijk genoten van ons optreden.

                                                                                                     

 

 

Kalender

loader


Books!

copyright Shantykoor Schinveld Designed by Joomla 1.7 templates and Powered by BT-hosting .