Company Logo
Facebook

Login

Inlogscherm voor admin

Nieuws

Grandioos optreden Mechelen

Op donderdag avond mocht het Shantykoor op uitnodiging van zonnebloem afdeling Gemert optreden in het zorg hotel “Heerenhof” te Mechelen.

                                           

De mensen waren hier op deze locatie om een week vakantie te vieren ontspanning te zoeken en de dagelijkse beslommeringen te vergeten. Dit hotel is geheel ingericht voor hulpbehoevende mensen zoals rolstoelers en ander minder valide mensen.

           

Dit maal waren er 48 cliënten en 25 vrijwilligers aanwezig om een weekje ontspanning tot staat te brengen. De Shanty’s moesten dus zorgen voor een gezellige avond voor deze Brabantse mensen.

Met een niet al te grote zaal begonnen de mannen met hun zeeman repertoire dat er meteen goed in sloeg bij de mensen. Na een korte pauze kwam het vervolg van dit repertoire en de mensen gingen steeds meer op in de liederen die de Shanty’s zongen.    

                        

Na een rustpauze om even wat te drinken en om te kleden konden de zangers zich voor bereiden op hun Limburgs repertoire.

Maar de toeschouwers waren Brabanders en zouden hun liedjes wel bij de mensen in de smaak vallen en verstaanbaar zijn, dat vroegen de Shanty’s af en moest zich nu gaan bewijzen.

Met goede moed begonnen de mannen aan hun repertoire, en tot hun grote verbazing gingen de mensen totaal uit hun dak.  

              

                               

Het was een gekkenhuis geworden en het leek wel carnaval in Mechelen, spontaan begonnen leiding en cliënten te dansen en er werden div. keren polonaise gelopen door de zaal.

In al die jaren dat Het Shantykoor bestaat hadden ze nog nooit zoiets wonderbaarlijks en gezelligs meegemaakt.

 

Kalender

loader


Books!

copyright Shantykoor Schinveld Designed by Joomla 1.7 templates and Powered by BT-hosting .